GBC logo
 
GBC promotion

PROMOȚIA GBC - MAȘINI DE LEGAT

 

Achiziționează  una dintre mașinile de legat GBC participante la promoție și câștigi automat un aparat de cafea Tchibo Cafissimo Pure. Pentru mașina de legat MultiBind 230 primești în plus 1 set de Coperte de carton GBC pentru legare, 250g, A4, albastru lucios.

 
GBC promotion function
PREMIU

Datorita sistemului de presiune pe trei nivele diferite in functie de tipul de cafea preparata, Tchibo Cafissimo PURE ofera gustul perfect de espresso, caffe crema si cafea la filtru prin simpla apasare a unui buton. Astfel, oricine poate obtine rapid si simplu cafeaua preferata sau chiar ceasca perfecta de ceai. Este suficient sa apesi butonul care corespunde culorii capsulei si te poti delecta cu gustul cafelei preferate.


 
GBC promotion coffee machine
MAȘINILE DE LEGAT PARTICIPANTE LA PROMOȚIE
Mașina de legat GBC MultiBind 230E
 

Perfectă pentru uzul de zi cu zi folosind spire metalice sau spire din plastic, mașina de legat MultiBind 230E este dotată cu caracteristici cum ar fi autocentrarea hârtiei sau separatoare pentru hârtie. Capacitatea de perforare este de 30 coli, ideală pentru uzul frecvent și leagă până la 125 coli folosind spire metalice sau 450 coli folosind spiră de plastic de 51mm. Mașina MultiBind 230E este electrică, procesul de legare este unul ușor și asigură rezultate perfecte de fiecare dată.


 
GBC MultiBind 230E button more information
GBC MultiBind 230 /userfiles/editor/image/GBC/button more information Mașina de legat GBC MultiBind 230
 

Mașina de legat MultiBind 230 este rezistentă și multifuncțională cu flexibilitatea de a crea documente cu spire metalice sau cu spire de plastic A4 sau A5. Capacitatea de perforare este de 30 coli, ideală pentru uzul frecvent și leagă până la 125 coli folosind spire metalice sau 450 coli folosind spiră de plastic de 51mm. Mașina este de asemenea dotată cu caracteristici cum ar fi autocentrarea hârtiei sau separatoare de hârtie.


 
Mașina de legat GBC CombBind C210E
 

Mașina de legat electrică CombBind C210E este ideală pentru birourile medii cu un volum moderat de documente de legat. Perforarea hârtiei este electrică, astfel procesul este mult mai ușor, în timp ce acuratețea este asigurată de ghidul de aliniere a hârtiei. Combină o capacitate de perforare de până la 20 coli (80gsm) cu o capacitate de legare de până la 450 coli. Leagă documente A3, poziție portret, A4 sau A5.


 
GBC CombBind C210E button more information
 
 
Sus