Coșul este gol.

Cinema City Leitz

ACHIZIțIONEAZĂ ORICE CAIET LEITZ ȘI TE PREMIEM

Mecanismul promoției

  1. Achiziționează orice caiet Leitz
  2. Înregistrează-te pe www.leitz.com și scrie-ne de ce îți plac caietele Leitz
  3. Câștigi 1 Stilou clasic de lemn Grenadilla Graf von Faber - Castell la fiecare final de lună pe perioada promoției* și 3 invitații săptămânele la film pentru 2 persoane**

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* Pe perioada promoției la fiecare final de lună vom extrage la sorți unul dintre participanții ce se vor înscrie pe site-ul nostru și vor lăsa un comentariu
** Pe perioada promoției la fiecare final de săptămână, cele mai inspirate 3 comentarii, vor fi premiate cu o invitație pentru 2 persoane la film 3D, cu ochelari incluși, în locațiile tale preferate Cinema City!

ALEGE CAIETUL POTRIVIT NEVOILOR TALE

Caietele Leitz Complete

Caiete de înaltă calitate, moderne și inteligente, create cu scopul a ajuta persoanele mobile să-și organizeze munca oriunde s-ar afla.

Caietele Leitz Style

Recomandate pentru aceia care au gusturi clasice, speciale și care vor să se exprime prin produsele elegante și de calitate premium pe care le folosesc.

Caietele Leitz Executive

Aspectul profesional și eleganța gamei de caiete, caracteristicile inteligente și calitatea produselor sunt factorii cheie pentru a-ți nota cele mai inspirate planuri.

Caietele Leitz WOW

Designul inedit și culorile nonconformiste se potrivesc nevoilor de astăzi ale profesioniștilor moderni și au forța de a atrage atenția.

Caietele Leitz Office

O gamă pentru nevoi obișnuite, pentru notițele zilnice, pentru liste, idei și detalii de reținut

 

Produse Noi

Sus